"Дівчинка з собачкою з Уханя": Відома українка показала нетрі Занзібару (фото, відео)

Дівчина продемонструвала, в яких умовах живуть місцеві жителі.

Українка Анастасія Зінченко, яка стала відома як "дівчинка з собачкою з Уханя", поділилася відео, на якому показала, який вигляд має місцевість популярного Занзібару. Відповідний ролик вона опублікувала на сторінці в Instagram-stories, передають Патріоти України.

Так, на відео видно, що на Занзібарі люди живуть не багато. Тут на кожному кроці є побудови, які зроблені з нестійких матеріалів. Окрім того, на острові багато ринків та магазинів, у яких туристи можуть придбати все необхідне.

Варто зазначити, що на курорті відпочивальникам можуть надати послуги спа, манікюру, масажу та інших необхідних процедур. Також на Занзібарі є невеликі кафе, бари та їдальні, в яких можна замовити їжу.

На кадрах можна помітити, що будинки деяких жителів у напівзруйнованому стані, а місцеві діти бігають по вулиці босоніж.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...