Дізнайся свою долю: Ворожіння на День святого Валентина

День святого Валентина 14 лютого - найромантичніший день в році. І якщо ви самотні, не впадайте у відчай, ваш єдиний, коханий, вірний і відданий може з'явитися у вашому житті в будь-який момент.

Щоб зазирнути у своє майбутнє і дізнатися більше про свою долю - можна проводити у день всіх закоханих прості ритуали. Як правильно поворожити на День святого Валентина, щоб більше дізнатися про судженого, - передають Патріоти України з посиланням на Styler.

  • Ворожіння з сірниками

Візьміть два сірники, запаліть їх і тримайте в руках один навпроти одного. Думайте про коханого. Коли сірники догорять, уважно подивіться на них. Сірники розвернулися один до одного - стосункам ніщо не загрожує. Якщо у різні сторони - скоріше всього, міцного кохання між вами немає.

  • Намалюйте серце

Візьміть аркуш паперу в клітинку і намалюйте на ньому серце, думаючи про свого коханого. Порахуйте, скільки цілих клітин всередині серця. Парне - любов сильна і міцна. Непарне і ділиться на три - ваш обранець охолов до вас. Непарне і ділиться на п'ять - він вам зраджує. Непарне і не ділиться ні на три, ні на п'ять - ви йому дуже подобаєтеся.

  • Фотографія і каблучка

Візьміть фотографію коханого і свою каблучку. Просуньте в каблучку нитку, фото поставте перед собою, думайте про коханого, тримаючи каблучку перед знімком. Каблучка обертається по колу - ви одружитеся; гойдається, як маятник, з боку в бік, то ваша доля, швидше за все, буде пов'язана з іншим. Каблучка нерухома - швидкого весілля не буде.

  • Шампанське і пористий шоколад

Візьміть келих, наповнений напоєм, і киньте туди шматочок шоколадки. Якщо він закувиркався, то в найближчому майбутньому на вас чекає бурхливий секс. Якщо опустився на дно - спокійний плин життя. Якщо плаває на поверхні - чекайте любовну пригоду, яка може перерости в щось більше.

  • Ворожіння з допомогою яблука

Задумайте імена чоловіків, до яких ви відчуваєте інтерес, візьміть велике красиве яблуко. Тримайте його за черешок, розкручуйте, промовляючи задумані імена. На якому імені яблуко відірветься від черешка, так і зватимуть вашого судженого.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...