"Для Кремля ми - політична помилка", - Портников про патологічне мислення росіян

​Для політичного керівництва Росії немає жодної різниці між українськими та російськими містами, тому воно не збирається "дарувати" Україну своєму ворогу.

Про це заявив український журналіст і публіцист Віталій Портников. За його словами, умовно кажучи, Київ, Донецьк, Полтаву і Суми в Кремлі вважають своїми так само, як і Тамбов, Брянськ чи Вороніж, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"Росія Україну не збирається відпускати. Це абсолютно неправильне трактування ситуації, яке можливе тільки з нашої точки зору. Росія не збирається дарувати ворогові Київ, Харків, Донецьк, Полтаву і Суми так само, як не збирається дарувати йому Тамбов, Брянськ і Вороніж. Жодної різниці для російського політичного діяча між Вороніжем та Києвом не існує", – запевнив він.

За словами Портнікова, для глави РФ Володимира Путіна і російського керівництва Україна і Білорусь – це просто політична помилка і спроби назвати якимись незрозумілими словами російські землі на заході Росії.

"Путін сам сказав про це в інтерв'ю, назвавши українців вигадкою австрійського генерального штабу. Він у цьому впевнений, і я не думаю, що це переконання він збирається залишати. Російський колега сказав мені досить розумні слова. Мовляв, якби російські керівники могли хоча б допустити існування української держави, можливо, вони б отримали контроль над нею набагато швидше, ніж зараз, коли вони навіть не намагаються зробити вигляд, що готові погодитися з таким існуванням. Це стосується і білорусів", – наголосив журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...