"Для них ми назавжди - діти": Зеленський підірвав мережу архівним фото з мамою

Новообраний президент Володимир Зеленський нагадав у мережі, що сьогодні День матері і опублікував своє дитяче фото з мамою.

Про це він написав на власній сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Друзі, сьогодні - День матері. Не забудьте знайти особливі слова для тих, хто подарував нам з вами життя. Для них ми назавжди - діти. Вони люблять кожного з нас просто за те, що ми є.Вони люблять нас такими, якими ми є. Не забудьте подякувати своїй мамі. Мамуля, ти у мене красотка!!!", - написав Зеленський.

"Спасибі Вашій мамі, що виховала такого чудового сина!!! Міцного здоров'я, щастя, сил і терпіння Риммі Володимирівні!!! Низький уклін Вашим батькам!!!", "Владимир Александрович не вчера стал вдруг вежливым и порядочным, наблюдая за всем его творчеством и отношением к людям всегда был вежливым, порядочным, любящим сыном. Низкий поклон маме Владимира. Прекрасный сын и надеюсь, будет достойный президент!", - в такому дусі коментують користувачі.

Під фото з’явилися зворушені коментарі користувачів.

Пост новообраного президента на момент публікацї новини набрав 11 тис. лайків і 710 репостів та 829 коментарів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...