"Для прискорення процесу": На Росії депутат подарував чиновникам вазелін (відео)

Інцидент стався на відкритті школи в селищі Гідроторф Нижегородської області.

У Росії депутат Держдуми Вадим Булавін потрапив у скандал, подарувавши чиновникам баночку вазеліну, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

На нову школу в селищі чекали не один десяток років, а до відкриття її готували навіть самі учні. Школа будувалася з великими труднощами, довелося звертатися до прокуратури для прискорення процесу.

"Розуміючи, що скоро сюди приїде губернатор Нижегородської області, щоб особисто подивитися, хочеться подарувати голові адміністрації, який зобов'язаний контролювати терміни і якість, і підряднику ось цю баночку вазеліну. Вона їм знадобиться", – сказав Булавін.

Вчинком Булавінова зацікавилася комісія Держдуми РФ з питань депутатської етики. У комісії захотіли вислухати позицію Булавіна і зрозуміти, що він мав на увазі, коли дарував такий презент чиновнику.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...