Для скреп співає безкоштовно: РосЗМІ дізнались, на чому заробляє легендарна українська співачка

Софія Ротару недавно втратила готель в Криму, який працював навіть в умовах окупації, та на концерт в Росію поїхала безкоштовно.

Російські ЗМІ почали рахувати доходи Ротару, яка при втраті одного з пунктів доходу все одно співає безкоштовно. Виявляється, Ротару існує на гроші з корпоративів та інвестиції, а публічні концерти типу Пісні Року важливі для неї зовсім не через гроші, передають Патріоти України.

Софія Ротару отримує можливість себе прорекламувати, виступаючи в найбільш рейтинговий час на шоу типу Пісня Року. Після цього, співачка традиційно отримує запрошення на корпоративи, а за даними КП, за один корпоратив співачка бере 60 тисяч доларів.
"Восени Софія Ротару виступала на весіллі в Москві - співала в банкетному залі Європейський. В грудні співачку ще можна запросити на корпоративи. 40-хвилинний виступ коштує $ 60 тисяч, але можна і про знижку домовитися. У грудні артистку замовляти вигідно, так як організатори новорічних концертів вже оплатили її приїзд до Москви. Правда, доведеться розщедритися на транспортні витрати її команди, представники якої їдуть в Росію з різних міст України. Ці транспортні витрати складають близько $ 15 тисяч", - пише видання.
Видання стверджує, що Ротару займається інвестуванням. За старими даними, вона очолювала список найуспішніших в комерційному плані артистів українського шоу-бізнесу з доходом $ 4,76 мільйона в рік ще 10 років тому. І явно вкладала в проекти. Зараз точно невідомо, яка загальна сума інвестицій Ротару, але на думку фахівців для безбідного існування вистачить.
Готель в Криму VILLA SOFIA by S.Rotaru пріносив Ротару близько 4 мільйонів рублів на рік. Зараз він закривається на ремонт, і що буде в новому сезоні - поки невідомо.
Пенсія Софії Ротару за загальними підрахунками складає $ 500 на місяць, і віддається в повному обсязі дівчинці з Кривого Рогу, яка страждає вродженим захворюванням кісток. За даними друзів Ротару, свого часу вона допомагала багатьом, і пенсіонерам, і купувала дорогі ліки, і т.д. За непідтвердженими даними, вона допомагала волонтерам в АТО, але поки що це питання не підтверджене - в Росії відреагували на факт зі скандалом, і тема була спущена на гальмах.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...