"Для України почало відкриватися вікно можливостей по Криму і Донбасу, готуємося", - Береза

Народні хвилювання на російському Близькому Сході - це сигнал того, що незабаром РФ піде з Донбасу і Криму.

Далекий Схід Росії лихоманить від народних хвилювань. Уже восьмий день поспіль там проходять багатотисячні акції протесту. І це хороша новина для України. Протести в російському Хабаровську прокоментував в Facebook колишній депутат Верховної Ради Борислав Береза, передають Патріоти України.

"Будь-які протести в РФ вигідні Україні з тієї причини, що послаблюють владу в РФ, руйнують ефесбешна диктатуру Путіна і наближають кінець фінансування Кремлем війни проти України", - написав Береза.

Він зазначив, що протести в РФ пов'язані з серйозними економічними проблемами, зубожінням населення і втомою від незмінних влади. "Корупційна диктатура Путіна могла існувати лише за тієї умови, що він закидав регіони грошима. Це був негласний паритетний договір між владою і суспільством. Достаток в обмін на часткове обмеження прав і свобод громадян РФ", - розповів екс-депутат.

Він констатував, що сьогодні це негласна угода припинила свою дію. Посприяли цьому, на його думку, санкції США, коронакриза, падіння цін на енергоресурси. Як підсумок, завалювати грошима регіони Кремль вже не в змозі. А "закручування гайок" тільки ще сильніше розлютило народи РФ.

Береза впевнений, що надалі ситуація для Кремля буде тільки погіршуватися, а протестні настрої рости аж до краху режиму Володимира Путіна. Він підкреслив, що для України відкривається вікно можливостей по поверненню собі Криму і Донбасу. І до цього треба починати готуватися вже зараз. "Це може статися в будь-який момент. І до цього треба бути готовими. Нагадую, як впав СРСР, чия фінансова і військова міць були тоді на порядок вище, ніж зараз у РФ. Путінська імперія йде по тим самим вектором. Імперії руйнуються. Це безперечний закон історії. І ця імперія розвалиться", - запевнив колишній нардеп.

Хабаровськ, на його думку, є "першим дзвіночком" швидкого краху режиму.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...