"Для відпрацювання ударів": ДБР витратило понад 27 000 гривен на придбання ... боксерського інвентаря

Необхідність такої закупівлі і хто з працівників відомства буде користуватися макиварами не уточнюється.

У грудні 2020 року Державне бюро розслідувань закупило 12 боксерських макивар (снаряд для відпрацювання ударів - ред.) за 27 тисяч гривень. Про це свідчать дані в системі закупівель ProZorro, передають Патріоти України.

Тендер був оголошений 21 грудня, в ньому взяв участь лише один учасник - ФОП Євген Канівець. Він продав ДБР 12 боксерських макивара за 27 144 грн, їх повинні були поставити в Держбюро розслідувань до 31 грудня 2020 року.

Маківари - це боксерський інвентар, спеціальні збільшені подушки для відпрацювання всіх ударів. Вони використовуються також в східних єдиноборствах.

ДБР не уточнює необхідність такої закупівлі і хто з працівників відомства буде користуватися макиварами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...