"Для выполнения спецзаданий в тылу противника": У мережі розповіли про дивний візит в ОРДО групи людей з РФ

Ресурс допускає, що саме з появою цієї групи і пов'язане загострення на фронті.

Телеграм-канал «Вільнодумець» розповів про секретний візит до тимчасово непідконтрольного українському уряду Донецька групи людей з РФ, місцезнаходження яких відразу було засекречено, передають Патріоти України.
Так, за словами автора публікації, приблизно 5 днів тому в Донецьк з Росії прибула група з 15 осіб, пересування і перебування якої в місті відразу ж засекретили. «Круг лиц, имеющих доступ к указанным лицам ограничен. Известно только, что группа заехала на территорию базирования „МГБ-ФСБ“. После этого их никто не видел. Местные „МГБешники“ предполагают, что это группа сил специальных операций Министерства обороны РФ, которая прибыла для выполнения спецзаданий в тылу противника, т. е. на подконтрольной Украине территории».

Ресурс допускає, що саме з появою цієї групи і пов'язане загострення на фронті.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...