"Для захисту Золотого є армія і поліція": Єрмак прокоментував візит президента на Донбас

Всі місцеві жителі виступають за розведення військ в районі Золотого, зазначив помічник президента.

Помічник президента України Андрій Єрмак, який їздив у Золоте разом із Володимиром Зеленським, прокоментував візит. Його слова наводить у Facebook головний редактор видання Цензор.НЕТ Юрій Бутусов, передають Патріоти України:

"Вчора президент приїхав на фронт у Золоте, і ми відразу вийшли на передову. Провели нараду з військовими, представили нового главу Луганської обласної державної адміністрації Сергія Гайдая. Президент перевірив готовність до розведення військ. Наступного ранку ми відвідали школу, поспілкувалися з вчителями, зайшли в місцевий магазин. Скрізь президент намагався поспілкуватися з людьми. Всі місцеві жителі виступають за розведення військ у цьому районі. Ми отримали підтримку людей. Але нам також сказали, що заїхали кілька груп озброєних людей у Золоте, і президент вирішив поспілкуватися також і з цими людьми. Одна з груп розташовувалася в будинку в Золотому, не на передовій. Там було близько 10 осіб із зареєстрованою зброєю та у формі. Президент також почав із ними розмову про мир, розведення військ. З ними розмовляли і місцеві жителі у нашій присутності, пояснювали. На жаль, ці люди були налаштовані на негатив. Тому конструктивного діалогу не вийшло. Наприкінці президент сказав: "Знаю, що є зброя. Приберіть. Ви перебуваєте тут зі зброєю незаконно". Для захисту Золотого є армія, є поліція, інші збройні формування там не потрібні. Безпеку людей буде гарантовано".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...