До +35 у тіні: Україну розжарить. Кому "повезе" найбільше

При цьому деякі регіони залишаться в зоні атмосферного фронту з дощами, грозами й відносною прохолодою.

Погода в Україні на цьому тижні буде спекотною, місцями температура буде досягати +35 градусів в тіні. При цьому деякі регіони залишаться в зоні атмосферного фронту з дощами, грозами й відносною прохолодою. Такий прогноз дали синоптики Українського гідрометцентру і Наталка Діденко, передають Патріоти України.

Згідно з даними Діденко в Facebook, завтра в Україні +27+32 градуси. А до середини тижня східні, південні і центральні області розжарить до +32+35 градусів.

"Проте західна частина належатиме свіжішій повітряній масі, максимально +23+28 градусів. Така відносна свіжість - через періодичні дощі з грозами, які зумовлюватиме атмосферний фронт", - пише синоптик.

У більшості областей на цьому тижні переважатиме суха ясна погода, але західна вологість буде часом докочуватися до Одеської, Вінницької, Житомирської та Київської областей. Вітер зі сходу, помірний.

У Києві 9 червня буде сухо і спекотно, близько +30 градусів. Увечері є ймовірність локального грозового дощу. Наступні опади у столиці синоптик "запланувала" на 14-15 червня.

В Укргідрометцентрі також прогнозують на завтра спеку. За даними синоптиків на найближчі п'ять днів, спека точно триватиме до 12 червня включно. Ну а західні області весь цей час будуть в зоні дії атмосферного фронту, тут також буде прохолодніше.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...