До чого тут Бетховен!? У Хабаровську відбулася дивна акція протесту (відео)

У російському Хабаровську вже понад 70 днів тривають акції протесту. Мітинги розпочались після арешту губернатора Хабаровського краю Сергія Фургала.

19 вересня мешканці Хабаровська вчергове вийшли на вулиці. Російська влада вкотре відзначилась курйозним вчинком, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Що відбувалося в Хабаровську 19 вересня

  • 19 вересня на центральній площі Хабаровська зібрались декілька тисяч протестувальників. Водночас мерія міста не санкціонувала акцію, заявивши, що на площі відбудеться інший захід – святкування 250-річчя з дня народження німецького композитора Людвіга ван Бетховена.
  • Втім російські чиновники не побачили проблеми в тому, що насправді композитор народився у грудні. У результаті антиурядовий протест відбувався під музику Бетховена, яка лунала з динаміків.
  • Протестувальники не оминули увагою отруєння російського опозиціонера Олексія Навального. Плакати були відповідні: "Путін-старічок, випий новічок", "Німеччина виводить з коми Навального, а Хабаровськ – Росію".
  • Ще цікаво, що чимало демонстрентів вийшли на вулиці зі стягами СРСР.

Чому в Хабаровську досі тривають протести

  • 9 липня затримали ексгубернатора Хабаровського краю Сергія Фургала.
  • Слідство вважає, що Фургал – співучасник вбивства російських бізнесменів на початку 2000 років.
  • Акції протесту на підтримку Фургала у Хабаровську розпочались ще 11 липня. Люди виходили на вулиці щодня.

Хто такий Сергій Фургал?

З 2007 по 2018 рік був депутатом Держдуми Росії. У 2018 році переміг на виборах і став Губернатором Хабаровського краю. Фургала затримали через підозру у співучасті вбивства російських бізнесменів на початку 2000 років.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...