До Дня святого Валентина: Зіркові історії кохання (фото)

Ольга Сумська та Віталій Борисюк познайомилися 14 лютого під час репетиції, а Влад Яма з коханою – на дискотеці.

Подейкують, що справжнє кохання серед зірок — велика рідкість. Втім, чимало українських відомих пар доводять протилежне та стали прикладом для прихильників, демонструючи, що щасливі одне з одним вже багато років. Як змінилися відомі українські подружжя та їхні історії кохання, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк
Історія кохання відомих акторів театру зародилася під час репетицій 14 лютого 1991 року. Так, вранці Ольга знайшла на своєму гримерному столику шоколадне серце, а в ньому записку "Приходь завтра до мене, я з’їм тебе, як ти цей шоколад". Саме тоді акторка зрозуміла, що закохалася. Зірка, яка перебувала у шлюбі із батьком старшої доньки Антоніни Паперної, невдовзі розлучилася та розпочала щасливу історію з Віталієм.
Пара обмінялася обітницями за п’ять років. А 2002-го у зірковій сім’ї народилася донька Анна. Цього року закохані відсвяткують 24 роки подружнього життя.
Камалія та Мохаммад Захур
Популярну співачку Камалію та її чоловіка, пакистанського мільярдера Мохаммада Захура, доля звела 18 років тому на одній із закритих вечірок.
Артистка настільки сподобалася чоловіку, що вже за тиждень він запропонував зірці жити разом. 2003 року закохані обмінялися обітницями. Більше того, заради чоловіка співачка прийняла іслам. А за десять років у подружжя народилися двійнята – Арабелла та Мірабелла.
Сніжана та Сергій Бабкіни
Зіркове подружжя Сергій та Сніжана Бабкіни у березні відсвяткують 12 років спільного життя. Актори познайомилися під час роботи в "Театр 19" 2007 року.
За два роки закохані таємно побралися. Пара пройшла разом безліч негараздів і попри все залишається однією з найміцніших в українському шоубізі.
Сергій та Сніжана мають двох спільних дітей – доньку Веселину та сина Єлисея. Крім того, пара виховує сина Артура від попердніх стосунків Сніжани.
Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов
Наприкінці минулого року співачка Руслана та її чоловік Олександр Ксенофонтов відсвяткували срібне весілля – 25 років.
А почалося все з того, що артистці порадили звернутися до Олександра за професійною порадою, як до звукорежисера. Так пара і потоваришувала. Стосунки розвивалися досить стрімко і 1995 року вони побралися.
Олена та Сергій Кравці
Олена та Сергій Кравці – ще одна зразкова пара українського шоубізу. Їхня історія кохання почалася з університетських ігор КВК. Тривалий час вони дружили, втім, згодом між ними закрутився роман. Гумористи пішли під вінець 2002 року.
Невдовзі у подружжя народилася донька Маша, а влітку 2016 року на світ з’явилися двійнята Катя та Ваня.
Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв
Ведуча Маша Єфросиніна та бізнесмен Тимур Хромаєв познайомилися у столичному кіоску. Туди телезірка заскочила придбати яблучний сік, а її майбутній чоловік – воду. Тимур запитав, чи бачив десь Машу, на що телеведуча обурилася.
Згодом між ними зав’язалися романтичні стосунки, а 2003 року пара одружилася. Закохані були на межі розлучення, втім, їм вдалося зберегти стосунки. Єфросиніна і Хромаєв виховують двох спільних дітей – доньку Нану та сина Сашка.
Влад і Ліліана Ями
Український хореограф та суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма познайомився з майбутньою дружиною Ліліаною 2006 року на дискотеці.
Зірка 8 років вагався одружуватися з обраницею, бо боявся втратити популярність. На щастя, цього не сталося. У новорічну ніч танцівник все ж освідчився коханій та отримав згоду. Весілля пара відсвяткувала 21 вересня 2014-го. За рік після одруження у пари народився син. Нещодавно Яма зізнався, що тепер пара мріє про донечку.
Пара разом 15 років.
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян
Зіркове подружжя співаків Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян познайомилися на шоу "Голос країни" 2011 року.

Тоді артист був одружений, втім, не зміг встояти перед красунею. За чотири роки донька Ніни Матвієнко завагітніла та народила коханому доньку Ніну. Під час свого сольного концерту напередодні свята 8-го Березня Арсен підготував коханій сюрприз та освідчився. Пара одружилася 15 червня 2017-го.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...