До Дня захисника України: Як виглядали під час служби в армії відомі українці (фото)

14 жовтня в день святий Покрови Пресвятої Богородиці, одночасно з Днем українського козацтва відзначають День захисника України.

А як виглядали відомі українці, коли проходили службу в армії, - передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Павло Зібров та Володимир Гришко

Співаки служили в одній частині на Київщині. Павло через прізвище отримав прізвисько Зебра, а Володимира називали Гіві через анекдот про грузина, який він розповів.Павло Зібров та Володимир Гришко

Петро Порошенко

Порошенко призвали з факультету Міжнародних відносин Київського університету ім. Т.Г. Шевченко. У військах протиповітряної оборони, провів два роки – з 1984 по 1986 рр. Служба проходила в місті Актюбінську в Казахстані.

Костянтин Стогній

Ведучого Надзвичайних новин на ICTV Костянтина Стогнія закликали в армію в 1986-му. У Прикордонних військах Стогній прослужив півроку і за цей час пройшов навчання в школі сержантського складу.

Після чого був направлений в Афганістан.

Віталій Кличко

Мера Києва закликали на строкову службу після закінчення школи в 1988 році. Кличко став армійським "авторитетом" після того, як товариші по службі дізналися, що він – чемпіон СРСР з боксу. У мера є звання майора запасу Сухопутних військ.

Михайло Поплавський

Український артист відслужив у мотострілецькій роті Білоруського військового округу. В армію його призвали в 1968 році.

Юрій Луценко

Луценко служив у ЗС під час навчання у Львівському політехнічному інституті. У 1984-1986 рр. був в полку урядового зв'язку.

Андрій Кузьменко

Кузьменко потрапив в армію, коли закінчив перший курс Петрозаводского медінституту. В армії Андрій навчився водити машину.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...