До "Гейропи" за безвізом захотілось: СБУ затримала терориста "ДНР", який приїхав на підконтрольну Україні територію оформляти закордонний паспорт

Зловмисник "служив" автоматником у складі 5-ї омбр "ДНР", бандформування "П'ятнашка" і так званому козацькому 11-му батальйоні "ЛНР".

Співробітники Служби безпеки України, залучені до операції Об'єднаних сил, затримали в Донецькій області учасника проросійських незаконних збройних формувань, передають Патріоти України з посиланням на пресцентр СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що в 2015 році житель Краматорська вступив до лав терористичної організації "ДНР". Зловмисник "служив" автоматником у складі 5-ї омбр "ДНР", бандформування "П'ятнашка" і так званому козацькому 11-му батальйоні "ЛНР". Також бойовик збирав інформацію про чисельність, дислокацію і маршрути переміщення українських військових.

Правоохоронці затримали зловмисника під час його перебування у родичів на підконтрольній українській владі території, куди він прибув для оформлення внутрішнього і закордонного паспортів.

Слідчі СБУ повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України. Бойовику обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...