До "Гейропи" за безвізом захотілось: СБУ затримала терориста "ДНР", який приїхав на підконтрольну Україні територію оформляти закордонний паспорт

Зловмисник "служив" автоматником у складі 5-ї омбр "ДНР", бандформування "П'ятнашка" і так званому козацькому 11-му батальйоні "ЛНР".

Співробітники Служби безпеки України, залучені до операції Об'єднаних сил, затримали в Донецькій області учасника проросійських незаконних збройних формувань, передають Патріоти України з посиланням на пресцентр СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що в 2015 році житель Краматорська вступив до лав терористичної організації "ДНР". Зловмисник "служив" автоматником у складі 5-ї омбр "ДНР", бандформування "П'ятнашка" і так званому козацькому 11-му батальйоні "ЛНР". Також бойовик збирав інформацію про чисельність, дислокацію і маршрути переміщення українських військових.

Правоохоронці затримали зловмисника під час його перебування у родичів на підконтрольній українській владі території, куди він прибув для оформлення внутрішнього і закордонного паспортів.

Слідчі СБУ повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України. Бойовику обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...