До і після: Російський актор розповів, як "Свати" зіпсували йому кар'єру (відео)

Про серйозні ролі артистові довелося забути.

Зйомки в серіалі «Свати» змінили життя Миколи Добриніна. Актор не приховує, що багато його знають саме за роллю Мітяя, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.
Так, в передачі Андрія Малахова артист розповів, як йому вдалося перевтілитися в сільського чоловіка, який постійно потрапляє в безглузді ситуації. «Митяй - це всі мої сусіди в Таганрозі, всі дядьки, тітки. Всі ці «тягонья», «ляконья». Це єдина моя комедійна роль. До цього говорили, що не вмію грати комедії. А після «Сватів» кажуть: «Він - Митяй! Ну, які серйозні ролі? » - додав 57-річний артист.
За словами Добриніна, його сім'я обожнює переглядати серіал «Свати». Спадкоємиця артиста Ніна і зовсім вважає Мітяя найцікавішим і смішним персонажем.
Він же називає своїм головним досягненням сім'ю. Наймолодша донька Добриніна народилася в третьому шлюбі артиста. Зараз Ніні вже 12 років, дівчинка вчиться в школі. Її татові неважливо, ким вона стане в майбутньому, головне, щоб дитина була щаслива.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...