"До Києва прибув новий борт": Волонтерка просить киян здавати кров для тяжкопоранених бійців (фото)

Юсупова також повідомила про потреби воїнів, які проходять лікування.

Волонтер Наталія Юсупова повідомила про прибуття до Києва нового борту з пораненими воїнами, частина з яких потребує переливання крові. Про це вона написала у Фейсбуці, передають Патріоти України.

"Столичним шосе знову мчали швидкі з мигалками, серед прибулих воїни з ампутацією, є в дуже важкому стані. За 3 останні місяці понад 90 поранених. Терміново, здавати кров, центр крові на території госпіталю, понеділок-четвер з 9 до 12, з паспортом, адреса Госпітальна, 18", - написала вона.

Юсупова також повідомила про потреби воїнів, які проходять лікування. "Знеболювальне дексалгін і кетанов в ампулах, футболки, спортивні костюми, куртки, поранених привозять у формі. Для перекусу ковбаса, сир, йогурти, соки, також кава, чай, вода, овочі, фрукти, солодощі. Нагадую, що ми знаходимося у відділенні травматології, в їдальні. Воїнів багато і всім потрібна турбота й увага", - додала волонтер, опубліковава чеки вже зроблених покупок і фото відправлених на фронт посилок.

Картка для переказу 4627 0551 5008 4795 Приват і 4441 1144 4022 0109 Монобанк, Ветвицька Наталя.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...