"До медиків звернулася вчасно": Популярна українська телеведуча поділилася гарною новиною

​Ведуча ТСН.Тижня на телеканалі «1+1» Алла Мазур розповіла про хід свого онкозахворювання.

Про це, у вівторок, 19 травня, Мазур написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

«Основна частина лікування позаду, прогнози хороші. До медиків звернулася вчасно - показала операція. Сили відновлюються. І можу нарешті повернутися до улюбленої справи. В команду ТСН.Тижня, з якою не втрачали зв'язку ні на день. І в студію, де весь цей час були на передовій інформаційніймої улюблені колеги. Всім ще раз спасибі за підтримку: ця добра енергія дійсно дуже допомагає, я переконалася», - написала Алла Мазур в Facebook.
Ведуча звернулася до глядачів з проханням. «Оскільки повертаюся тоді, коли про здоров'я повинна думати вся країна, навіть весь світ - хочу попросити вас про одну річ. Ми всі втомилися від карантину і закритих приміщень. Всім хочеться вирватися на волю і свіже повітря. Але пам'ятайте: з ослабленням карантину коронавірус нікуди не зник. Коли вирішуєте, чи надягати маску, йдучи в людне місце, - згадайте. Поряд з тими, в кого вже оселився вірус, але ще себе не проявив, можуть виявитися люди з мінімальним імунітетом. Ті, хто ще лікується від онко. Або тільки недавно видужав. Ваші друзі і знайомі після операції. Або просто ослаблені. Для них зустріч з вірусом може стати фатальною. Маска, яку носимо правильно і в потрібному місці, і соціальна дистанція, до якої нас закликають - це не тільки наша особиста справа. Для когось - це дійсно питання життя. Нехай у кожного з нас - воно буде довгим і щасливим!», - зазначила ведуча.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...