"До нас підселили заразних": На Росії стався бунт через коронавірус (відео)

За хворими лікарями доглядають неврологи, так як інших лікарів вже не залишилося, а пацієнтів лікують перелякані медсестри...

У республіканській клінічній лікарні ім. Куватова, що в Уфі, сталася "страйк". Пацієнти скаржаться на те, що до них підселили хворих з COVID-19. Про це пише телеграм-канал Mash, передають Патріоти України.

Згідно з інформацією, пацієнти ревматологічного відділення з негативними тестами на коронавірус почали страйк у зв'язку з тим, що до них направили інших пацієнтів з пневмонією, у яких "все може бути". "До нас підселили заразних, ми всі вилікувалися, і до нас когось підселили хворих", - говорить одна з пацієнток.

Крім того, COVID-19 знайшли у п'яти лікарів даного відділення. "При тому що лікарі даного відділення теж хворі, їх відразу 5 і COVID-19 знайшли ще у трьох медспівробітників. До них на додачу перевели ще кількох медиків (з трансплантології і УЗД), хворих на пневмонію", - йдеться в заяві.

Повідомляється, що за хворими лікарями доглядають неврологи, так як інших лікарів вже не залишилося, а пацієнтів лікують медсестри, які бояться, протестують і відмовляються заходити в палати.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...