До останнього подиху залишався вірним українському народові: На Донбасі загинув морський піхотинець ЗСУ

11 квітня Володимир отримав поранення внаслідок ворожого обстрілу поблизу Гранітного Донецької області.
Володимир Лисаківський

На Донбасі загинув український військовий Володимир Лисаківський, він був старшим матросом. Про це в Facebook повідомляє Командування морської піхоти ВМС ЗСУ, передають Патріоти України.

11 квітня Володимир отримав поранення внаслідок ворожого обстрілу поблизу Гранітного Донецької області. Його одразу госпіталізували і за нього вже почали боротися медики. Однак врятувати Лисаківського не вдалося, його поранення було несумісне з життям.

“До останнього подиху Володимир залишався вірним українському народові, своїм бойовим побратимам, клятві морського піхотинця – бути відважним воїном, відданим захисником, щирим побратимом”, – йдеться у повідомленні.

Чоловіку було 30 років, він був кулеметником. У квітні 2015 року Лисаківського мобілізували в ЗСУ, а в липні 2017 року його звільнили в запас, після чого чоловік знову пішов на фронт.

Володимир жив у Кривому Озері Миколаївської області. До війни на Донбасі він навчався на юриста в Національному університеті Державної податкової служби України, а в жовтні 2011 року його призвали на строкову військову службу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...