До палацу президента в Мінську стягнули силовиків, військових та техніку: Що відбувається (фото, відео)

За неофіційною інформацією, саме сьогодні може відбутися інавгурація Олександра Лукашенка.

У центральній частині Мінська в районі Палацу Республіки, де розташовується резиденція президента країни Олександра Лукашенка, сьогодні помітили велику кількість силовиків та військових. Про це інформують білоруські ЗМІ та Телеграм-канали, передають Патріоти України.

"Повідомляють про незвичну активність навколо палацу незалежності та площі прапора. Ескорт з мотоциклістами, рота почесної варти і ось це все", - пише motolkohelp.

Крім того, у дворах будинків у центрі міста також чергує міліція.


Інформацію про незвичайну обстановку в центрі столиці Білорусі підтверджує портал TUT.by.

У Мінміськвиконкомі порадили журналістам звертатися з питаннями до Адміністрації президента. Прес-секретар президента країни Наталія Ейсмонт на дзвінки не відповідає. Журналісти припускають, що активність у центрі Мінська може бути пов'язана з можливою інавгурацією.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...