До російської навали готові: Українські танки, артилерія та піхота почали комплексні маневри на Донбасі (фото)

Командування перевіряє боєготовність бригад ЗСУ.

У Збройних силах України триває активна фаза командно-штабних навчань з позначенням дій військ. Про це повідомляє Оперативне командування «Північ», передають Патріоти України.

Перевірку практичних дій підрозділів бригади здійснював начальник штабу – заступник Командувача Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-майор Ігор Танцюра.

Поставлені завдання у складі рот та батальйону відпрацювали танкові, інженерні й артилерійські підрозділи, ППО, розвідка.

Військові на навчаннях застосовували танки Т-64БВ, бронемашини БМП-1, безпілотники ті ін.Учасниками навчань стали і представники підрозділів Національної гвардії та Служби безпеки України.

Практичний етап командно-штабного навчання передбачав проведення наступальних, контрнаступальних та оборонних дій, а також подолання мінного поля, евакуацію поранених та пошкодженої техніки, аеророзвідку тощо.

Черговий день навчань дав змогу командуванню оцінити спроможність управління бригади планувати та управляти підпорядкованими підрозділами в різних умовах обстановки.

Управління протягом усього часу проведення командно-штабних навчань здійснюється відповідно до G-структури, що відповідає стандартам армій країн НАТО.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...