До України повернеться сильна спека

Потепління в Україні почнеться вже сьогодні.

В останні тижні в більшості регіонів України утримувалася прохолодна і похмура погода. Однак синоптики поспішають запевнити, що літо ще не закінчується, і на українців чекає новий тривалий період спекотної і сонячної погоди, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Згідно з прогнозом, у понеділок, 17 серпня, по всій Україні очікується тепла та сонячна погода, температура вдень по країні підніметься до + 26 ... + 29 градусів. Жителям Львівської та Харківської областях синоптики обіцяють короткочасні дощі.

Протягом 18-21 серпня температура повітря в Україні буде тільки підвищуватися, у більшості регіонів вдень стовпчики термометрів підніматимуться до +30 градусів і навіть вище. При цьому всі західні області щодня будуть заливати дощі.

З 22 серпня і аж до кінця місяця майже по всій Україні буде зберігатися спекотна погода, при цьому дощі на заході країни припиняться. Очікується, що дуже тепло буде і в перші дні осені, температура піде на спад лише після 4 вересня. Очікується, що в цей же час почнеться період зливових дощів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...