До України прийшла літня осінь: Синоптик розповіла про погоду на 9 липня

Вівторок, 9 липня, в Україні очікується прохолодним та з дощами.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко у Facebook, передають Патріоти України.

"Дощі найбільш ймовірні на Півночі, Заході та місцями на Одещині. На решті території суха сонячна погода все ж втримається, це - Схід, значна частина Півдня та Центру", - повідомила метеоролог.

Температура повітря протягом дня коливатиметься +19+24 градусів, на Заході очікується місцями +18+20 градусів, у південній частині та на південному сході +25+28 градусів.

А от вночі, за її словами, буде по-осінньому прохолодно.

"Вночі можливі навіть легкі пуховички,бо дмухне майже осінню, +8+13 градусів", - додала вона.

На Півночі та Заході можливий поривчастий вітер, переважно західного напрямку.

У Києві у вівторок буде хмарно, в окремих районах можливий дощ, температура повітря вночі +10+13 градусів, вдень близько +20 градусів.

"На тижні розраховуйте на періодичні дощі, прохолодну вночі, помірно теплу вдень, погоду, сумка полегшає від термальної води та віяла, але поважчає парасолею", - підсумувала Діденко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...