До уваги потенційних порушників: У Києві запрацювала перша камера проти перетину смуги громадського транспорту

За інформацією, лише за перший день роботи камера зафіксувала понад тисячу таких порушень.

У Києві запустили першу камеру системи автофіксації порушень правил дорожнього руху, що фіксує факт перетину смуги громадського транспорту, передають Патріоти України з посиланням на ITC.

За інформацією, лише за перший день роботи камера зафіксувала понад тисячу таких порушень.

Камера запущена у тестовому режимі, а це значить, що поки штрафи не виписуватимуть. Утім, через певний період цю функціональність все ж запустять офіційно, водіям доведеться уважніше ставитися до розмітки і активніше залишати смугу під час перебудувань.

Наголошується, що «Укрінфрапроект» вже передав Міністерству внутрішніх справ 90 нових камер автофіксації порушень ПДР, а до кінця року планується передати МВС ще 130 таких камер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...