"Доббі вільний": Нефьодов оригінально прокоментував своє звільнення з посади головного митника

Нефьодов опублікував світлину, на якій він позує у футболці з персонажем книги «Гаррі Поттер» і написом «Доббі – вільний».

Звільнений з посади очільник митної служби Максим Нефьодов прокоментував свою відставку після того, як у ЗМІ з'явилась інформація про ухвалене на засіданні Кабінету міністрів рішення, передають Патріоти України.

«Пишаюсь тим, що довелось звільняти не тільки мене, а і всіх заступників – Дениса Шендрика, Роберта Зелді та Сергія Петухова. Не знайшлось нікого, хто б погодився «виконувати задачу». Дякую всій команді, ви всі кращі, аніж я заслуговував, як керівник. #стоїмо», - написав Нефьодов і додав до допису світлину, на якій він позує у футболці з персонажем книги «Гаррі Поттер» і написом «Доббі – вільний».

В коментарі журналістам він також пояснив, як відбулося його звільнення. «Причина звільнення невідома. Я про це дізнався на засіданні Кабміну, яке пройшло ввечері. І міністр фінансів Сергій Марченко відмовився зі мною спілкуватися і втік. Але мені стало краще як людині після звільнення», – сказав Нефьодов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...