"Добре погуляла": Леся Нікітюк показала "наслідки" святкування 8 березня (фото)

Відома українська телеведуча неабияк потішила шанувальників новими фото, на яких показала, як вона виглядає після веселого святкування Міжнародного жіночого дня.

"Наслідки" святкової вечірки Леся Нікітюк продемонструвала на своїй сторінці в Instagram, в черговий раз захопивши підписників почуттям гумору і здатністю посміятися над собою, передають Патріоти України.

33-річна Нікітюк виклала серію знімків, на яких зображена типова "жінка 9 березня". На всіх фото зірка позує у милому рожевому халаті і білих тапочках, а також без грама макіяжу на обличчі. При цьому на всіх кадрах Леся тримає в руці келих з вином, з якого жадібно п'є.

Так, на одному з фото вона позує на кухні, де на задньому плані можна побачити безліч порожніх пляшок з-під алкоголю. Після чого артистка перемістилася у ванну кімнату, де підписникам постало видовище купи одягу на пральній машинці і праски на прасувальній дошці.

Після Нікітюк і зовсім вийшла в такому вигляді на вулицю - прямо на сніг! Знаменитість вирішила вигуляти свою улюблену собачку Рафіка, ну а сама не стала відриватися від келиха з вином.

"Жінка. 9 березня", - лаконічно підписала кумедні фото ведуча.

Підписники по достоїнству оцінили гумор Леді Ле - багато відзначили в коментарях, що вони виглядали приблизно так само після 8 березня.

  • Добре погуляла. Тепер afterparty
  • Непоганий там арсенал, я теж виклала аналогічний 9 березневий пост
  • ахах)) Леся, ну прямо фото про «наболіле» 8 березня. Як сьогодні важко було вставати, це тільки мені?
  • Вижила
  • З похмілля ще й непоганий вигляд
  • Свято вдалося!!!
  • Добре виглядаєте з келихом сухого червоного) і без нього теж до речі
  • Леся, дякую Вам, Ви геніальні! Ви надихаєте)
  • Допиваємо недопите, доїдаємо і на дієту.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...