"Добре виконали свої обов'язки": В Ірані нікого не заарештують за збиття пасажирського літака МАУ

Іранський парламентарій заявив, що літак нібито "не був під контролем диспетчерської вежі, а опинився під контролем Америки", борт був в Ізраїлі за тиждень до атак і там "його систему безпеки зламали і перехопили управління".
Хассан Норузі

В Ірані нікого не заарештують за збиття пасажирського літака МАУ, який 8 січня розбився під Тегераном, оскільки літак не був під контролем місцевих диспетчерів і рухався підозріло. Про це заявив член комісії з питань законодавства і юстиції іранського парламенту Хассан Норузі, передають Патріоти України з посиланням на Al Arabia.

"Військові сили добре виконали свої обов'язки. Рух літака був дуже підозрілим", - заявив Норузі.
Депутат також сказав, що літак нібито "не був під контролем диспетчерської вежі, а опинився під контролем Америки", борт був в Ізраїлі за тиждень до атак і там "його систему безпеки зламали і перехопили управління". "На літаку були встановлені спеціальні цілі в Ірані. З огляду на те, що літак контролювався іншими країнами, наші військові добре впоралися зі своїм завданням. З огляду на ці докази, було б безглуздо заарештовувати причетних осіб", - додав іранський парламентарій.

Норузі додав, що арештовувати причетних до смертельної авіакатастрофу не будуть.

Нагадаємо, 8 січня в Ірані розбився літак рейсу PS 752 "Тегеран - Київ" авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" (МАУ), в результаті катастрофи загинули 176 осіб. На борту були громадяни Ірану, Канади, Швеції, Афганістану, Німеччини, Великобританії та України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...