Добивали на землі ногами: У Києві на вулиці влаштували масову смертельну бійку (відео)

Правоохоронці намагаються дізнатися обставини трагедії.

У Києві на вулиці Панельна в результаті масової бійки загинув молодий хлопець 1996 року народження. Трагічний інцидент стався 13 жовтня близько опівночі, передають Патріоти України з посиланням на Інформатор.

За словами свідків, бійка почалася між групою людей, після чого більшість учасників конфлікту почали бити ногами лежачого на землі хлопця. Після прибуття поліції учасники бійки втекли з місця трагедії.

Співробітники поліції провели огляд тіла і опитали свідків того, що сталося. В даний момент правоохоронці намагаються дізнатися обставини трагедії у іншого учасника конфлікту.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...