Дочка виконавиці російського шансону Каті Огоньок звинуватила свого батька в причетності до смерті співачки

Що показала перевірка вдівця на детекторі брехні.

Дочка виконавиці російського шансону Каті Огоньок звинуватила свого батька в причетності до смерті співачки. Йому довелося пройти перевірку на поліграфі, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

На думку Лери, дочки Каті Огоньок, батько міг щось вколоти матері. Вона категорично заперечує офіційну версію про смерть співачки від алкоголізму. «Вона пила не більше ніж інші, ніколи не була алкоголічкою. Подруга розповідала, що колишній чоловік колов Каті якісь препарати. Не знаю, що це було, але ці ліки могли вплинути на її стан», - сказала мама Каті Огоньок.
Перед смертю артистка хотіла піти від Левана Кояви, свого продюсера і бойфренда. «Папа за останні п'ять років жодного разу не поговорив зі мною. Він не допомагає мені фінансово, навіть не прийшов на мій день народження! Я багато разів його питала, що сталося з мамою, але він повторював офіційну версію», - сказала дочка співачки Лера, яка вважає батька причетним до трагедії.
Леван Коява прийшов в студію програми «Андрій Малахов. Прямий ефір» і погодився пройти перевірку на детекторі брехні, щоб спростувати звинувачення в смерті Каті.
За його словами, він робив співачці тільки уколи, прописані лікарями, і допомагав зірці справлятися з симптомами наявних у неї захворювань. Перевірка на детекторі брехні показала, що Коява не має відношення до смерті співачки.
Катя Огонек - популярна виконавиця блатних пісень і російського шансону, померла на 31-му році життя.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...