"Догнать и перегнать Америку": На Росії назвали ціну на свій перший електромобіль

Zetta - компактний трьохдверний автомобіль з електроприводом на два або чотири колеса, що збирається в Тольятті. Машина на 99% російська, з Китаю імпортується тільки батарея, проте її вартість становить близько 50% вартості всього авто.

Zetta

Перший російський електромобіль Zetta надійде в продаж в грудні 2019 року, повідомив гендиректор компанії-виробника Денис Щуровський, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.
За його словами, вартість новинки в базовій комплектації (передній привід і батареї на 200 км ходу) буде починатися від 450 000 рублів (близько $ 7 000). Ціна буде залежати від ємності батареї і типу приводу.
"У серпні машина повинна піти на сертифікацію, до вересня-жовтня її пройти і з грудня вже почати продажі", - сказав Щуровський.

Загальні інвестиції склали близько 450 млн руб., уточнив гендиректор компанії. Zetta планує продавати до 15 000 автомобілів на рік в Росії, ще близько 10 000 автівок буде йти за кордон.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...