"Долорес Амбридж и мракоборцы": Матвієнко в стилі персонажа "Гаррі Поттера" насмішила росіян (фото)

Курйоз трапився на розширеному засіданні колегії МВС.

Голова Ради Федерації Федеральних Зборів РФ Валентина Матвієнко повеселила мережу вбранням, що нагадує персонажа зі знаменитої саги про Гаррі Поттера – чиновницю Міністерства Магії Долорес Амбридж. На знімках видно кілька рядів офіцерів і Матвієнко, яка сидить на самому початку в яскравому костюмі, передають Патріоти України.

На фото помітили ще одну жінку, однак вона нічим не виділялася з натовпу.

Користувачі почали жартувати про гендерну нерівність і стереотипі "Хлопчики – в синьому, дівчатка – в рожевому". Але найбільше росіян погодилися з тим, що Матвієнко була схожа саме на Амбридж, опублікувавши підтверджуючі кадри з "Гаррі Поттера".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...