"Донбасу - все, кришка, хана": Український журналіст розповів, чим закінчиться "русскій мір" для ОРДЛО (відео)

Донбас після російського збройного вторгнення вже ніколи не зможе відновити свою економічну міць. Він, як і тимчасово окупований Крим, стане вічним нагадуванням про сутність "дружби" Росії.

Такий прогноз в інтерв'ю YouTube-каналу After Empire озвучив український журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України.

"Ми ж пам'ятаємо, як Фінляндія у 1939 році підступно "напала" на СРСР? До речі, ця історія дуже схожа на те, що переживає Україна. Теж війна, теж частково втрати територій. Так, як і Карелію, Донбас очікує те, що все поросте там мохом. Але ми будемо жити і розвиватися", – провів історичні паралелі він.

Також Цимбалюк нагадав, що в оточенні президента України Володимира Зеленського все частіше лунають тези про те, що потрібно максимальну кількість людей перевезти, переселити і дати їм можливість переїхати у вільну Україну.

"Донбасу – все, Донбасу кришка, хана. Регіону – все. Тобто, він взагалі не несе вже і не буде нести, навіть в разі, якщо трапиться диво, він повернеться до складу України (що я вважаю малореальним на сьогодні), то цієї сили економічної вже не буде. А все чому? Спасибі російським визволителям! Від заводів, фабрик – вони ж усе розграбували! Люди виїхали. Нічого там не залишилося. Навіть якщо теоретично Україна дуже швидко, якби росіяни пішли звідти, відновила економічні зв'язки, але цієї могутності донецької вже не буде", – пояснив свою позицію журналіст.

"Немає ні людей, ні промислового потенціалу. Донбас і Крим будуть наочним історичним пам'ятником російської зради, російської підступності та військового вторгнення", – зробив висновок він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...