Донеччани знову повідомляють про активізацію бойових дій

За словами очевидців, звуки бою чутні на півночі Донецька - в районі ДАП, Спартака, Точмаша.

Жителі непідконтрольного Україні Донецька і найближчих населених пунктів знову повідомляють про активізацію бойових дій. Така інформація з'явилися в соціальних мережах сьогодні в другій половині дня, передають Патріоти України.

«16.15 загремел Спартак, Дап», «Донецьк. В обід щось гупнуло на півночі, але вранці в тому напрямку їхала „разминирование“ — ХЗ, Приблизно з 16:15 (о) трошки війна на півночі», «Из за северо-восточного ветра поначалу казалось что воюют на севере Донецка, в р-не Путиловки, Точмаша. Сразу не понял, здорово удивился. Бой, поактивничав минут 10−15, пошел на спад. К 16.45 практически стих… Пс. Насчет стих я поспешил, одиночные бахи изредка проходят», «Донецк. 16.34 (д) Мушкетово слышно северо-запад тяжелое», «Донецк. 16−42(к) Мира, на севере улеты-прилеты».

Цю інформацію підтверджують жителі прилеглих районів Макіївки та Ясинуватої. Люди повідомляють, що звуки дуже гучні, чутні як вихідні, так і «прильоти».

«ОРДО. 16.20 (д) Ясиноватая гремит. Донецк, Калининский, стоматология — очень громко… Макеевка, Восточный громко», «Донецк 17.37 (д) Ясиноватая — прочувствовали с виброй по земле Северный/Застанционный. Тоже услышали один мощный и неожиданный».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...