Донецькі сепаратисти жаліються на свавілля "влади" "молодої республіки"

​Посібники окупантів скаржаться на беззаконня в ОРДО, розповідаючи про те, що тортури в катівнях силових структур терористи застосовують не тільки до патріотів України, а й до соратників.

Про це вони повідомляють в коментарях до посту рупора донецьких сепаратистів Романа Манекіна в Facebook, передають Патріоти України.

«У меня имущества на пару штук „зелени“ отжали мудаки в погонах», «Пытали током в МГБ», «В УБОП сломали ребро», «Даже простой отписки — ни от военной, ни от гражданской „прокуратуры“ — не было», - такі коментарі з'явилися під постом кремлівського пропагандиста Романа Манекіна, який впав у немилість до лідерів бойовиків «ДНР» і з 2014 року вже кілька разів побував «на підвалі», але тим не менше продовжує оспівувати так звану «республіку».

На своїй сторінці в соцмережі громадянин Росії Манекін 17 квітня 2019 року повідомив про те, що в «відділенні поліції ДНР» Кіровського району окупованого Донецька катували «ополченця», який втратив на війні ногу. «В „личку“ опять пишут о пытках током в отделении полиции ДНР. И опять ополченца. (На этот раз, потерявшего ногу на войне). Опять! Да я и сам в ИВС видел человека, которого привели после пытки током. Видимо, в системе МВД ДНР пытки током приняли систематический характер…» - передає Манекін лист дружини бойовика, який виявився «на підвалі».

Судячи з коментарів, багатьох своїх поплічників окупанти «віддячили» аналогічним способом - відправили «на підвал», де піддали побиттю і тортурам. А скаржитися на це в ОРДО виявилося марно.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...