Допомагати будуть "регіонали" і високооплачуваний російський політтехнолог: У Донецьку готують "обнулення" Пушиліна

Ватажкові "ДНР" хочуть дати "довічну владу"...

План по закріпленню в окупаційній "владі" Дениса Пушиліна всерйоз і надовго реалізується в "ДНР", поки її російські куратори зайняті поправками до Конституції і проблемами, викликаними пандемією. Швидше за все, саме для цього в Донецьку вже другий місяць перебуває російський політтехнолог Дмитро Конов, відомий там під псевдонімом "Чайка", пише Телеграм-канал "Донецький Абориген", передають Патріоти України.

У повідомленні наголошується, що Конов так довго перебуває в Донецьку явно не з метою туризму і є всі підстави говорити про підготовку якогось серйозного процесу. А оскільки "Чайка" вважається одним з провідних і одним з найбільш високооплачуваних російських політтехнологів, то можна припускати, що Конов знаходиться в Донецьку на запрошення Дениса Пушиліна. Ватажок "ДНР", швидше за все, хоче провернути якусь спецоперацію, в результаті якої він стане "всенародно обраним лідером" і створить повністю підконтрольну собі вертикаль "влади".

На користь цього припущення говорить той факт, що в Донецьку активізувався і почав збирати прихильників ексглава міської організації "Партії регіонів" Олександр Бобков, відомий в місті як фахівець "робити вибори". Більш того, для роботи під "прапорами" Пушиліна в Донецьк хочуть запросити ексфункціонерів "ПР", які раніше виїхали з "ДНР" в РФ, в Крим і навіть на неокуповану частину України.

Як якийсь "час ікс" в цьому проекті згадується 28 жовтня поточного року. "То тут, то там происходят утечки информации из администраций и ячеек ОДДР о подготовке списков и выборах на 28 октября этого года, пример собрание в администрации Докучаевска, на котором руководитель в открытую заявил об подготовке осенних местных выборов и формировании списков в "выигрышную" партию", - повідомляє телеграм-канал.

А майже в цей же час, 25 жовтня, на неокупованій частині України повинні пройти вибори до місцевих органів влади. Раніше йшлося про бажання Києва провести одночасно з цим виборами і вибори за українським законодавством на непідконтрольних територіях, що мало стати значним кроком в їх реінтеграції. Однак вже зараз ясно, що в нинішній ситуації це неможливо.

Тому напрошується висновок: Пушилін, користуючись тим, що у його російських кураторів поки безліч інших турбот, хоче, так би мовити, зіграти в свою гру, провернути таке "обнуління" на манер Путіна і залишитися у "владі" надовго. "В случае успеха аферы очередных "автономных" выборов Пушилин и компания зафиксируют себя на Донбассе надолго, а вот отсутствие международных согласований и официального участия России и Европы приведет к полной блокировке переговоров по Донбассу, что по сравнению с последствиями выборов Пушилина покажется цветочками...", - підсумовує телеграм-канал.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...