"Допоможу померти": Японець вбивав користувачів Twitter, які збиралися накласти на себе руки

Його жертвами стали вісім жінок і один хлопець.

Японець Такахіро Ширайші вбив дев’ять людей, які написали в Twitter про те, що мають намір накласти на себе руки. Про це повідомляє BBC, передають Патріоти України.

Чоловіка заарештували ще в 2017 році. У його квартирі були знайдені фрагменти людських останків. Під час останнього судового засідання Ширайші заявив, що звинувачення проти нього є правдивими.

Раніше він відмовлявся визнавати провину. На цьому наполягають і його захисники, які стверджують, що жертви сам давали згоду на свою смерть.

Відзначається, що в 2017 році японець створив аккаунт в Twitter, в якому написав, що “допоможе померти” своїм жертвам і навіть вчинить суїцид разом з ними. Ширайші домовлявся про особисту зустріч, а після вбивав – в результаті його жертвами стали вісім жінок і один хлопець.

Тепер йому загрожує смертна кара. Однак якщо адвокати зможуть довести, що це було “вбивство за згодою”, то покарання пом’якшать до тюремного ув’язнення на термін від шести місяців до семи років.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...