Допит звільнених з російського полону моряків: Труба розповів, у чому справа

13 вересня слідчі ДБР розпочали допит українських моряків про події в районі Керченської протоки в листопаді 2018 року.

Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба розкрив подробиці допиту звільнених українських моряків у справі про напад в Керченській протоці. За його словами, в рамках слідчих дій були взяті свідчення у п’яти моряків, передають Патріоти України з посиланням на Українські Новини.

«Нас цікавлять тільки обставини виходу з порту в Одесі і шлях, який вони пройшли до Керченської протоки. Якщо я не помиляюся, то були допитані п’ятеро моряків», — сказав Труба.

Директор ДБР наголосив, що у даній справі колишнього президента Петра Порошенка не допитували.

13 вересня слідчі ДБР розпочали допит українських моряків про події в районі Керченської протоки в листопаді 2018 року. Адвокат моряків заявив, що справу про «керченський інцидент» порушено за заявою колишнього заступника голови Адміністрації президента Віктора Януковича Андрія Портнова, який звинуватив екс-президента Петра Порошенка в державній зраді.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...