Дореформувалися: Ветеранам війни на Донбасі видають пластмасові медалі

Так звану пластмасову медаль фарбують в золотистий колір, щоб вона була схожою на метал.

Ветеранам війни на Донбасі разом з посвідченням учасника бойових дій тепер видають медалі з пластмаси. Про це ветеран АТО Мартін Брест повідомив на своїй сторінці в Facebook, опублікувавши відповідне фото, передають Патріоти України.

"Це нагрудний знак (медаль) учасника ООС. Видається в комплекті з УБД. Ця медаль тепер – пластмасова. Так, звичайний формований пластик, пофарбований в золотистий колір, а не метал", – написав ветеран АТО.

За його словами, такі медалі отримали бійці ЗСУ в цьому місяці. Він підкреслив, що більше принизити армію неможливо. "Відмінний крок. Більше принизити Армію, ніж це зробило Міністерство оборони України, було, напевно, неможливо. Виродки. Тупо виродки", – додав він.

У коментарях один з користувачів зазначив, що за службу не отримав навіть пластикової медалі. При цьому він написав, що відмінно без неї обходиться. Інший ветеран зазначив, що країна перетворює армію "зі сталевої в пластмасову".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...