Дорофєєва розповіла, як посварилась зі своїм чоловіком за 37 гривень (відео)

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес – одна із зразкових сімейних пар українського шоу-бізнесу.

Звичайно, як у всіх, у артистів бувають сварки, але вони з роками навчилися долати спірні моменти і знаходити спільну мову. Так, Надя Дорофєєва згадувала, як на початку роману Володимир дуже засмутив її своїм вчинком. У розмові з Олексієм Дурнєвим в рамках його шоу "Їжа Дурнєва" на YouTube зірка зізналася, чим коханий образив її, передають Патріоти України.

"Якось шість або сім років тому з'явився гречаний хліб, і він продавався тільки в одному магазині в Києві, в центрі. І я пам'ятаю, що я вийшла з Вовою в магазин і кажу: "Уяви зараз гречаний хлібець і паштет. Давай туди поїдемо і придбаємо гречаний хліб". І Вова каже: "За 37 грн? Ти що, охрініла взагалі!" А я прошу: "Вова, будь ласка! Він такий смачний!" Тоді ми супер рахували гроші, сильно. Зараз ми, слава Богу, почали заробляти, і немає моменту, коли ти підходиш і пильно звертаєш увагу на суму. Але тоді ми посварилися з ним через цей хліб. Мені було неприємно", - поділилася історією з життя співачка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...