"Достала меня эта ваша Рашка!": Воскреслий Скрипаль відрікся від Москви

Колишній співробітник ГРУ Сергій Скрипаль, який вперше після отруєння у Солсбері вийшов на зв'язок із родичами, заявив, що його "дістала Рашка" і ні він, ні його дочка Юлія, не збираються повертатися.

Сергій і Юлія Скрипалі

Його слова процитувала племінниця Вікторія Скрипаль, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Достала меня эта ваша Рашка, у нас все хорошо, все замечательно. Давай решать так: вы сами по себе, мы сами по себе. И почему ты решила, что Юля хочет вернуться в Россию?" – сказав колишній шпигун.

Як зазначила родичка, Скрипаль запитав, як здоров'я у матері. "Я ему сказала: второй день фекалии убираем. На что он сказал: "Здесь я тебе ничем помочь не могу". Пожелал здоровья, повторил, что у них все хорошо, они находятся в Великобритании, и что их перевозят с места на место", – каже Вікторія.

Про себе Скрипаль повідомив, що йому важко говорити, тому що в горлі стоїть стома.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...