Досвід 2008 року: Тимошенко запропонувала "слугам" план дій задля подолання кризи

За її словами, третина видатків бюджету сьогодні йдуть на обслуговування і повернення боргів.

Поширення коронавірусу та економічна криза потребують зміни державної політики, зокрема влада мусить негайно почати переговорний процес щодо реструктуризації державного боргу. Про це заявила голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко в ефірі телеканалу "НАШ", передають Патріоти України.

"Треба негайно говорити про реструктуризацію боргу. Я взагалі здивована, що досі не ведеться така розмова. У нас третина видатків бюджету сьогодні йдуть на обслуговування і повернення боргів. А цього країні зараз робити не можна", - сказала Тимошенко.

Вона переконана, що влада мусить розробити й індивідуальний підхід для кожної галузі, аби допомогти країні оговтатися від наслідків тієї ситуації, що сьогодні склалася. "Ми, наприклад, під час кризи у 2009 році для металургійної галузі робили одні заходи, для хімічної - інші, для аграрного комплексу була ще інша програма порятунку. Але зараз у влади цього немає. І я сьогодні запропонувала допомогу нашої команди. Ми не хочемо, щоб у цих умовах був поділ на владу та опозицію. Ми сьогодні - одна національна команда і всі ті речі, які я робила і під час кризи, і під час епідемії, я готова не просто викласти по пунктах, я готова разом з владою проходити це та допомагати", - додала Тимошенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...