"Досить думать д*пою": Відомий продюсер закликав СБУ взятися за гастролерів-фанатів Путіна

На думку Кондратюка, у нинішній ситуації більше дурості, ніж "зради".

Відомий продюсер Ігор Кондратюк закликав СБУ не допустити виступів у Києві іноземних артистів, що порушили закони України. Про це Кондратюк сказав у ефірі ObozTV, передають Патріоти України.

Йшлося, зокрема, про два концерти, анонсовані на листопад. У Києві планує виступити шведський музикант Dr. Alban, внесений до бази "Миротворець" після гастролей у окупованому Криму, а також російська співачка Любов Успенська, яка називала президента РФ Володимира Путіна своїм кумиром.

"Я скажу, що Баканов (Іван Баканов, чинний глава СБУ – Ред.) ще про це не знає. Він не розібрався. Він так само розбирається в СБУ, як я в тонкощах квантової теорії струн", – заявив Кондратюк.

"Албан виступав в Криму? Ну й живи там, ти не маєш права в'їжджати на територію України, ти порушив наші закони. Якщо іноземці, які порушили наші закони, включно з Любою-Любонькою, можуть вільно робити в Україні що завгодно – отже, і наші так звані сепаратисти можуть робити що завгодно. Це ганебно. Це означає, люди (в СБУ – ред.) не на своєму місці. Це означає, люди думають д*пою. Що я вам можу ще веселого сказати?" – обурився він.

На думку продюсера, у нинішній ситуації більше дурості, ніж "зради". "Це відбувається виключно тому, що хтось у СБУ вирішив, що закони України можна порушувати", – вважає Кондратюк.

Він нагадав, що Доктор Албан прибував до Криму не через українські пункти пропуску, а літаком із РФ. "Ця людина в принципі не може виступати в Україні! Скажіть це комусь у СБУ, якщо є контакти. У мене немає, можу тільки казати про це в ефірі", – різко додав шоумен.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...