"Досить слухати образи!": Український борець пояснив, чому викликав боксера Усика на бій без правил

Грицай викликав Усика на бій без правил після того, як той опублікував відео, в якому закликав «диванних експертів» стежити за своєю поведінкою і демонстративно “нокаутував” одного з них.

Борець і чемпіон України Богдан Грицай пояснив, чому він викликав на бій без правил боксера Олександра Усика, передають Патріоти України з посиланням на Главком.

“Останньою краплею стало те відео, в якому Олександр вдався до відвертих погроз звичайним українцям, продемонструвавши зневагу до всього нашого народу. Це неприпустимо. Я не витримав, бо ще такого не бачив, щоб професійний спортсмен займався залякуванням простих людей”, — сказав Грицай.

Спортсмен сказав, що викликав Усика на рівні умови, оскільки ні він, ні Усик ніколи раніше не билися в клітці. Грицай вважає, що боксерові потрібно показати, на що він здатний, а не лякати людей.

Борець також сказав, що розуміє, що шанс того, що Усик прийме виклик — мінімальний. “Але я показав, що є українці, які здатні дати йому відсіч. Нехай буде до цього готовий. Досить мовчати і слухати образи на адресу нашої країни і нас як її громадян”, — сказав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...