"Досить загравати!" Генерал-розвідник закликав до активних дій на Донбасі

Український генерал заявив, що потепління відносин України з Росією немає, незважаючи на заяви українського МЗС.

Таку думку висловив ветеран зовнішньої розвідки, генерал-лейтенант Василь Богдан, передають Патріоти України.

За його словами, РФ продовжує "тупо стояти на своєму". "Росія відмовляється зустрічатися у нормандському форматі, бо вона тупо стоїть на формулі Штайнмайєра і хоче, щоб ми додали до Конституції особливий статус Донбасу", – заявив він.

Відповідаючи на запитання, як, на його думку, можна припинити війну на Донбасі, генерал наголосив: у питанні досягнення миру принциповий аспект полягає в тому, "на яких умовах, за рахунок кого". У цьому контексті він зауважив: "Безумовно, Заходу хотілося б якнайшвидше ліквідувати цю ситуацію, а за чий рахунок – не так уже й важливо".

Він назвав три необхідні умови: Перша така: "Без включення у нормандський формат США і Великобританії Україні там буде дуже важко. Вони є підписантами Будапештського меморандуму і гарантували нашу безпеку". Друге – "посилення санкцій щодо Росії", третє – "перехід на фронті до активної оборони". "Досить загравати з ворогом, який вбиває наших синів і дочок, який готується до нових наступальних дій", – наголосив він.

І додав: "За даними нашої розвідки, на лінії фронту у 2-3 рази збільшується російський військовий контингент, концентруються озброєння і військова техніка".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...