"Довелося платити зверху": Влад Яма розповів про невдалий досвід спілкування з українською поліцією (відео)

Влад Яма з дружиною Ліліаною і сином Леоном не так давно прилетіли з зимової відпустки у США, після якої у них накопичилася маса вражень. Наприклад, пара встигла покататися на люксовому спорткарі, а також відзначити день народження дружини хореографа.

В інтерв'ю Каті Осадчій, яке з'явилося на YouTube-каналу "Світське життя", Влад розповів, що дружина увійшла у смак і не на жарт розігналася, сидячи за кермом Lamborghini. Чоловік і син зупинили азартну Ліліану, а також вона згадувала про величезні штрафи за порушення, передають Патріоти України.

"У неї спортивний характер і вона класно кермує насправді. Я їй довіряю", - запевнив Влад.

Він згадав про неприємний інцидент, пов'язаний з порушеннями правил. Так, у хореографа евакуювали авто під час презентації проекту Маскарад. "Поліцейські запропонували приїхати до них, познайомитися і заплатити на один штраф менше. Я приїхав, зробив фотосесію з дівчатками, підписав плакати. Приїхали за машиною – її не віддають. Виявилося, що штраф не закрили. Крім фотосесії, ми ще й заплатили зверху", – поскаржився Влад.

Під час відпустки в США Ліліана відсвяткувала день народження і зізналася, чим її порадував чоловік. "Кожен рік Влад робить мені сюрприз на день народження. У цьому році він довго мене віз, ми приїхали до якогось будинку. Я думала, що ми купили будинок, здивувалася. Виявилося, що будинок стояв біля каналу, і там стояли великі водні мотоцикли. Ми майже виїхали в океан. Леон був з нами, і він був у захваті", - розповіла дружина Влада.

Потім пара на добу з'їздила в Мексику, де їм вдалося побути наодинці. "На один день ми полетіли в Мексику, і вперше за 5 років залишилися наодинці. Леон був з хрещеним. Це було майже, як побувати на Марсі", - поділився враженнями суддя Танців з зірками.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...