Довелося рятуватися втечею: У Києві водій образив дружину загиблого АТОвця (відео)

Хам-водій не просто образив вдову загиблого АТОвця Годзенка, але ще і вилаяв її матом.

На захист вдови бійця АТО, Героя України Дмитра Годзенка, який загинув на Донбасі в 2016 році в районі Зайцевого, встали активісти Союзу ветеранів війни з Росією. Ролик розміщений на сторінці Союзу в Facebook, передають Патріоти України.

Активісти не просто пообіцяли довести справу до кінця, але і добилися того, щоб хам-водій був звільнений. Рішення про звільнення водія автобуса, який повівся дуже негідно, прийняв директор київського автопідприємства під час акції протесту, влаштованої в Києві активістами Спілки ветеранів війни з Росією.

Після неприємного інциденту з вдовою Годзенка син загиблого АТОвця з активістами Союзу прийшли до станції метро "Бориспільська" на кінцеву зупинку маршруту, на якому стався інцидент.

Там активісти зустрілися з директором автопідприємства, якому належить автобус. Керівник приніс вибачення жінці і пообіцяв активістам звільнити водія, що нахамив вдові загиблого українського військового.

Дізнавшись, що водій за національністю грузин, активісти сказали, що постараються, щоб про недостойну поведінку цієї людини дізналися грузинські добровольці, що билися на стороні української армії на Донбасі.

З самим водієм активістам в день інциденту поспілкуватися не вдалося: дізнавшись про акцію протесту, він втік. Причому, як стало відомо, зробив це прямо під час руху автобуса. Однак ветерани пообіцяли, що таке спілкування обов'язково відбудеться, якщо водій, який ігнорує і законодавчі, і моральні норми, спробує влаштуватися на інше транспортне підприємство і засвітиться на столичних автобусах.

Як стало відомо, хам-водій більше не працює на даному маршруті, він написав заяву за власним бажанням.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...