"Довелося вибачатися": Турист, якого евакуювали з В'єтнаму, обматюкав Україну (відео)

Українець Ярослав Іжик, який 29 березня прилетів евакуаційним рейсом із В'єтнаму та разом із іншими намагався прорватися всупереч карантинним заходам, записав образливе відео про Україну, за що "дістав на горіхи"...

Ролик, який був поспішно видалений із Instagram, опублікував у своєму Facebook миколаївський журналіст Олег Деренюга, передають Патріоти України.

"Ну все, я вдома... С*ка, дивіться, проривають *бучу оборону. *буча Україна!" – висловлювався Іжик у соцмережі.

"Він разом з іншими пасажирами героїчно "проривав оборону", а потім успішно повідомив своїм підписникам, що повернувся в "*бучу Україну" і незадоволений, що їхній борт зустрічали зважаючи на заходи карантину", – обурився Деренюга.

За даними журналіста, рейс із В'єтнаму був повністю безкоштовним для громадян України, евакуація проходила на новому Airbus 350. Його організував в'єтнамський бізнесмен, щоб евакуювати в'єтнамців із України, а наше посольство домовилося, щоб заодно захопити й українських громадян дорогою додому. Умовою польоту була згода на двотижневу обсервацію в одному з готелів Київської області та внесок 200 євро з людини на її забезпечення. Спершу евакуйовані нібито погодилися, але після прибуття передумали.

Увага! Кадри 18+

Вже 30 березня в соцмережі Іжик опублікував кілька відео.

"Побачив величезну кількість переглядів і негативних коментарів. Я вже вдома. Я розумію, що всі нас бачать п*кидьками", – розповів він і подякував організаторам рейсу та українському посольству.

"А ось Україна так собі проявила себе. Дозвіл на виліт надійшов із застереженням, що, можливо, нас посадять на обсервацію", – обурився чоловік.

З'явився і ролик з вибаченнями. "Щодо фрази про Україну це було сказано на емоціях після тривалого перельоту. Я насправді вважаю Україну своєю Батьківщиною і люблю її. Тому й повернувся. Перечекати напасті набагато приємніше вдома. І я хочу попросити вибачення у всіх, кого міг образити або зачепити. Це неналежна фраза. Особливо тут вона трактується вирваною з контексту і вигляд має супержахливий", – вибачився Іжик.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...