Довго не відчиняла дверей: На Одещині 21-річний чоловік зарізав сусідку

Хлопець прийшов привітати жінку з Новим роком.

44-річна жінка на Одещині отримала удар ножем у живіт через те, що вчасно не відчинила дверей гостю, який нібито хотів привітати її з Новим роком. Від отриманих травм потерпіла померла в лікарні, передають Патріоти України з посиланням на Департамент комунікації Національної поліції Одеської області.

У скоєнні злочину правоохоронці викрили 21-річного сусіда загиблої. Свою причетність до скоєного молодик не заперечує.

За словами зловмисника, на жінку він розлютився через те, що вона довго не відчиняла дверей, коли він нібито прийшов привітати її з Новим роком. З місця події поліцейські вилучили ймовірне знаряддя злочину - кухонний ніж та інші речові докази.

За фактом заподіяння умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Фігуранта затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу. Згідно санкції статті, чоловікові загрожує до десяти років позбавлення волі. Слідство триває.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...